teo_sot_facebookTeo a recunoscut că l-a cunoscut pe bărbatul cu care urmează să se căsătorească pe Facebook, însă a evitat până acum să ofere alte detalii. Nu acelaşi lucru se poate spune despre tatăl vedetei TV, care a explicat presei cum s-a înfiripat idila dintre cei doi.

„Teo n-ar fi auzit niciodată de el dacă nu-i dădeam eu «Recommend» pe Facebook. Abia după ce am făcut eu asta i-a dat şi ea «Like». În momentul în care Facebook m-a anunţat că «Teo Trandafir likes this» mi-am dat seama că între ei doi va fi ceva serios. Fără mine şi Zuckerberg relaţia asta n-ar fi existat. Chiar ar fi frumos din partea fiicei mele să-i ceară lui Zuckerberg să fie naş la nunta lor”, s-a destăinuit unui tabloid tatăl lui Teo.

Acesta s-a felicitat totodată pentru faptul că a convins-o pe Teo să-şi facă un cont pe Facebook, şi nu pe Google Plus, cum vroia ea iniţial. „Cu cont pe Google Plus, fata mea îmbătrânea singură”, este de părere tatăl lui Teo.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 21.03.2012 18:40 Monden

National Cinematografic