fosta_concurenta_la_Burlacul_acuza_Botezatu_m-a_lasat_virginaEmisiunea Burlacul stârneşte un nou scandal! O participantă la prima ediţie a show-ului Antenei 1 îl acuză pe Cătălin Botezatu că ar fi lăsat-o virgină chiar în timpul filmărilor!

„A intrat peste mine la vestiar, când mă dezbrăcam”, povesteşte tânăra, „şi a început să se prefacă că se holbează la sânii mei goi,dar se vedea clar că ar prefera să fie oriunde altundeva. După aia vă puteţi imagina ce s-a întâmplat, adică nimic. Eu m-am înscris la Burlacul crezând că o să fac sex, toţi de la mine din sat sperau că or să mă vadă goală la televizor. Când colo, bestia aceea cu chip de om m-a lăsat virgină. Păi cum să rămân eu virgină la 18 ani? Mi-e şi ruşine să mă întorc acasă”, declară fosta concurentă printre lacrimi.

Tânăra spune că a făcut şi teste ADN şi a obţinut şi un certificat medico-legal care demonstrează fără vreun dubiu că Botezatu, şi nu altcineva, a lăsat-o virgină. Legiştii spun că absolut toate probele biologice îl indică pe faimosul designer vestimentar drept bărbatul care nu s-a atins niciodată de tânăra competitoare de la Burlacul şi care nu a avut în mod repetat contact sexual cu ea.

Cătălin Botezatu a refuzat să comenteze acuzaţiile, spunând doar că singurul lucru pe care şi-l aminteşte cu plăcere de la acea emisiune e cameramanul, dar şi acesta din păcate s-a dovedit a fi însurat.


Alte articole despre sex:
O nouă perversiune face ravagii printre bărbaţii însuraţi: sexul anual!
Bărbaţii cer introducerea arbitrajului în partidele de sex
Un bucureştean acuză un club de swingeri că l-a prostit să facă sex cu propria soţie


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Friday, 06.04.2012 11:21 Monden

National Cinematografic