caracal_primul_bilet_din_istoria_teatruluiMoment de maximă uluială în Caracal! Teatrul din localitate, înfiinţat acum 115 ani, a reuşit să vândă primul bilet din istoria sa. Evenimentul este cu atât mai remarcabil cu cât, din primele informaţii, persoana care a achiziţionat biletul nu este rudă cu nici unul dintre actorii teatrului.

„S-a mai dărâmat un mit! Să mai aud acum pe cineva că spune despre oraşul nostru că nu îmbrăţişează cultura”, a declarat plin de sine Gheorghe Anghel, primarul din Caracal. „Un moment mare pentru toţi actorii acestui teatru, practic vom avea primul spectacol care nu se va desfăşura cu sala goală”, l-a completat directorul teatrului local.

Ulterior însă, s-a descoperit că cel care a achiziţionat biletul, un anume Cătălin B., nu l-a luat pentru el, ci pentru un amic, ca să-i facă o farsă cu ocazia zilei de naştere. „Îi voi spune că biletul este pentru un concert de manele, ca să-l conving să intre în sală. Abia aştept să-i văd faţa când va realiza că l-am trimis la teatru. Am vorbit şi cu portarul teatrului, să blocheze uşa, astfel încât amicul meu să asiste la întreaga piesă de teatru”, ne-a explicat Cătălin B. farsa nemiloasă pusă la cale.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 07.04.2012 09:31 Monden

National Cinematografic