Un_corporatist_continua_sa_raspunda_la_mailuri_si_dupa_moarteO multinaţională cu sediul în Pipera a trăit zilele acestea de un adevărat miracol! Mihai B., un corporatist care a decedat în urmă cu 2 ani a continuat, în ciuda acestui fapt, să răspundă la timp la toate mailurile de serviciu. El a ajuns chiar să fie dat drept exemplu colegilor de echipă rămaşi în viaţă, care l-au căutat în zadar ca să-l bată în ultimele luni.

Şeful său spune că şi-a dat  seama că e ceva în neregulă când a sesizat că Mihai dă accept la toate invitaţiile la meeting-uri în loc să pretindă că nu poate veni fiindcă are programare la dentist sau trebuie să plece să-şi ia congelator. Chiar şi o colegă de birou care avea o relaţie cu defunctul afirmă că a rămas şocată aflând că acesta e mort de 2 ani, mai ales că, spre deosebire de foştii ei prieteni, Mihai răspundea cu LOL la toate mailurile ei cu pisici simpatice şi îi forwarda zilnic 2-3 powerpoint-uri cu citate din Octavian Paler.

Din fericire, cu toate că Evidenţa Populaţiei a confirmat oficial decesul lui Mihai B., corporaţia unde a lucrat în timpul vieţii a anunţat că nici nu se gândeşte să-l concedieze, dat fiind că oricum e unul dintre cei mai buni angajaţi: răspunde prompt la toate mailurile superiorilor ierarhici, nu stă mult în pauze, nu se face de râs în team-building-uri şi ştie să delege extrem de  bine toate task-urile. Dată fiind eficienţa lui, compania se gândeşte de altfel să angajeze mai mulţi corporatişti decedaţi sau măcar în moarte clinică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Tuesday, 10.04.2012 12:52 Monden

National Cinematografic