România a şocat zilele aceastea cînd a apărut îmbrăcată într-o mantie argintie. Doi designeri români de calibru, Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, au comentat modul în care se îmbracă ţara noastră în ultimul timp.
Cătălin Botezatu: “Mantia nu se mai poartă de ceva ani, sute de ani, însă nu trebuie să uităm că România vrea să şocheze mereu, să iasă în evidenţă. Nu vă amintiţi cînd îşi dăduse gaură în steag, încît credea toată lumea că o să-şi pună cercel, sau cînd a intrat în UE arătînd ca dracu’!”
Romaniţa Iovan: „Îi stă horror României în mantia asta argintie, plus că o arată foarte grasă. Asta e cu adevărat România Mare. Să-ţi iei mantie dar tu să fii desculţă, asta nu o înţeleg. Apoi, cine naiba a mai văzut mantie ruptă-n fund?! Lăsînd gluma la o parte, România are o imagine foarte proastă, iar felul în care se îmbracă este unul dintre motivele pentru care o părăsesc toţi cu care se încurcă.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Tuesday, 19.01.2010 09:11 Monden

National Cinematografic