Accident grav pe fondul vitezei pe Autostrada Soarelui, unde o coloană de maşini care cărau droguri spre Neversea au intrat în coliziune, provocând pagube de sute de mii de euro în droguri irosite, care ar fi trebuit trase pe nas pe plajele româneşti.

accident_lant_A2.jpg Şoferii spun că se grăbeau, pentru că mai mulţi consumatori de la festival intraseră deja în sevraj, dar şi pentru că există o concurenţă mare: o altă coloană de maşini cu droguri vine dinspre Chişinău spre festival, aşa că tot ce contează e care ajunge primul cu drogurile la Neversea.

Pompierii abia au reuşit să scoată pungile cu marijuana, din cauza miilor de şoferi curioşi, care se  înghesuiau să tragă pungile cu haşiş dintre fiarele contorsionate, mai ceva ca săracii ăia din Teleorman, care sar pe camionul cu pepeni răsturnat.

Şefii cartelului de droguri care trimiseseră marfa spre litoral susţin că poliţia ar fi trebuit să le asigure o escortă cu girofar, fiind plătite şpăgi consistente în acest sens, numai că poliţiştii primiseră ordin să mai facă nişte amenzi rapid, aşa că opriseră în boscheţi.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 04.07.2019 20:05 Monden

National Cinematografic