7 maşini care transportau droguri spre Neversea, implicate într-un accident în lanţ pe A2

Accident grav pe fondul vitezei pe Autostrada Soarelui, unde o coloană de maşini care cărau droguri spre Neversea au intrat în coliziune, provocând pagube de sute de mii de euro în droguri irosite, care ar fi trebuit trase pe nas pe plajele româneşti.

Şoferii spun că se grăbeau, pentru că mai mulţi consumatori de la festival intraseră deja în sevraj, dar şi pentru că există o concurenţă mare: o altă coloană de maşini cu droguri vine dinspre Chişinău spre festival, aşa că tot ce contează e care ajunge primul cu drogurile la Neversea.

Pompierii abia au reuşit să scoată pungile cu marijuana, din cauza miilor de şoferi curioşi, care se înghesuiau să tragă pungile cu haşiş dintre fiarele contorsionate, mai ceva ca săracii ăia din Teleorman, care sar pe camionul cu pepeni răsturnat.

Şefii cartelului de droguri care trimiseseră marfa spre litoral susţin că poliţia ar fi trebuit să le asigure o escortă cu girofar, fiind plătite şpăgi consistente în acest sens, numai că poliţiştii primiseră ordin să mai facă nişte amenzi rapid, aşa că opriseră în boscheţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 iulie 2019 18:07
Citește mai mult despre: accident

Alte articole

Vezi mai mult