Prima ediţie a conferinţei independente TEDx Ferentari a fost un succes răsunător, spun organizatorii! Potrivit acestora, 23 de persoane au fost duse la spital cu diferite răni provocate de săbii şi răngi, iar 7 membri ai publicului au fost chiar mai pătrunşi de mesajele motivaţional de pe scenă.

tedx_ferentari.jpg

"Nu ne aşteptam la atâţia oameni, având în vedere că e prima oară când organizăm TEDx Ferentari, iar clanurile din Bucureşti trec printr-o perioadă destul de tulbure. De exemplu, Jean zis Sulă de la Clanul Sportivilor nu voia să vină să vorbească dacă venea şi Robingo, vărul lui Sile Cămătaru. Au fost multe capre şi verze de împăcat, dar până la urmă a ieşit o smardoială ca lumea. Mulţumim Ambasadei Japoniei, care a furnizat săbiile ninja", spune Fane zis Entuziasm, membru în comitetul de organizare.

Printre temele abordate de speakerii TEDx Ferentari se numără "Şapte degete pe care nu te-ai gândit niciodată să i le tai datornicului" şi "Ecosistemul palatului din Rahova: de ce nu poţi avea tigri fără să ai şi manguste".

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 20.01.2020 13:42 Monden

National Cinematografic