7 motivaţi şi 23 de răniţi la TEDx Ferentari

Prima ediţie a conferinţei independente TEDx Ferentari a fost un succes răsunător, spun organizatorii! Potrivit acestora, 23 de persoane au fost duse la spital cu diferite răni provocate de săbii şi răngi, iar 7 membri ai publicului au fost chiar mai pătrunşi de mesajele motivaţional de pe scenă.

„Nu ne aşteptam la atâţia oameni, având în vedere că e prima oară când organizăm TEDx Ferentari, iar clanurile din Bucureşti trec printr-o perioadă destul de tulbure. De exemplu, Jean zis Sulă de la Clanul Sportivilor nu voia să vină să vorbească dacă venea şi Robingo, vărul lui Sile Cămătaru. Au fost multe capre şi verze de împăcat, dar până la urmă a ieşit o smardoială ca lumea. Mulţumim Ambasadei Japoniei, care a furnizat săbiile ninja”, spune Fane zis Entuziasm, membru în comitetul de organizare.

Printre temele abordate de speakerii TEDx Ferentari se numără „Şapte degete pe care nu te-ai gândit niciodată să i le tai datornicului” şi „Ecosistemul palatului din Rahova: de ce nu poţi avea tigri fără să ai şi manguste”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
20 ianuarie 2020 14:42
Citește mai mult despre: interlopi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult