700.000 de români, răniţi grav după ce Dumnezeul beţivilor şi-a luat liber o zi

A fost o noapte grea de tot pentru românii consumatori de alcool! Aproape 700.000 dintre aceştia s-au rănit în accidente cretine în ultimele 12 ore. Aglomerarea de întâmplări nefaste a avut loc după ce Dumnezeul beţivilor, un duh atotputernic care de obicei veghează ca aceştia să ajungă acasă cu bine, a decis spontan să ceară de concediu pentru a-şi rezolva nişte probleme personale.

“De regulă, când te faci muci, eşti protejat de Dumnezeul beţivilor pe tot drumul de la cârciumă spre casă. El are grijă să urci în taxiul corect, să apeşi butonul care trebuie la lift, să eviţi gurile de canal şi şanţurile… Ei bine, Dumnezeul beţivilor n-a existat noaptea trecută. A fost măcel. N-am văzut în viaţa mea atâţia craci rupţi, dinţi sparţi, nasuri încâlcite, scroturi înnodate”, spune Vali, brancardier la un mare spital bucureştean.

Din fericire, concediul extenuatei divinităţi a luat sfârşit şi lucrurile revin, încet, la normal. “Au fost vremuri grele, de încercare, dar putem răsufla uşuraţi, fraţi beţivi! El s-a întors şi ne ocroteşte din nou!”, a anunţat Costel, patriarhul beţivilor, dând startul unui nou pelerinaj în patru labe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
20 mai 2023 08:00
Citește mai mult despre: betivi dumnezeu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult