socaciu_uimit_ca_almasan_mai_traiesteInvitat de curând într-o emisiune la TVR pentru a discuta despre căsnicia sa, Victor Socaciu a încercat preț de 10 minute să-și amintească cine este Marina Almășan. La numai 62 de ani, Delia Budeanu, moderatoarea emisiunii, s-a scuzat că este mult prea tânară ca să-l poată ajuta, așa că Socaciu a fost nevoit să utilizeze calculatorul: „Până la urmă i-am căutat numele pe Google și așa am gasit-o în pat cu un miliardar, îi pozaseră paparazzi de la Historia”, a declarat emoționat artistul.

„Apoi, în capul meu s-au legat multe. Într-o zi, o bătrânică a venit la mine și mi-a ghicit că ne vom desparți. Am crezut-o senilă și nu i-am dat importanță, dar acum îmi dau seama că vorbisem chiar cu Marina Almășan. Cred că a fost soția mea din prima căsătorie, dacă îmi aduc bine aminte. Nu mai știam nimic de ea. Mă bucur că incă mai trăiește, chiar dacă nu cu mine. Sper ca domnul Cornu, amantul ei, să nu se supere pe mine când presa speculează că Marina ar fi soția mea.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Nicolai | Tuesday, 10.04.2012 15:21 Monden

National Cinematografic