lady_gaga_gazon_national_arenaŞoc! Lady Gaga nu mai vine în România! La doar o zi după ce s-a confirmat concertul divei americane în România, purtătorul de cuvânt al artistei a anunţat anularea acestuia. Asta după ce trimişii artistei au constatat că gazonul de pe National Arena, locul unde trebuia să se desfăşoare evenimentul, este impracticabil.

„Lady Gaga este genul de artist care vine să facă spectacol, or pe un asemenea gazon acest lucru este imposbil. Pe un gazon prost, valorile se egalizează, astfel că un concert Lady Gaga n-ar mai fi cu nimic diferit de un concert Andreea Bălan, de exemplu”, a spus impresarul artistei.

Un alt motiv pentru care Lady Gaga a renunţat la concertul din România este faptul că a aflat abia acum că Inna este româncă. „Aveam o părere bună despre România până am aflat că Inna e româncă. Îmi pare rău, dar nu vreau să cânt în ţara care a dat-o pe Inna”, a scris artista pe contul de Twitter.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 10.04.2012 17:30 Monden

National Cinematografic