oana_roman_16_aniOana Roman le-a închis azi gura cârcotaşilor care comentează pe seama greutăţii ei. Ea  a postat pe contul personal de Facebook o imagine de arhivă, de pe vremea când avea 16 ani. „Numai un răuvoitor nu poate observa că am aceeaşi greutate pe care o aveam acum 20 de ani. Am un trup de adolescentă, n-am mai luat nici un kilogram de la 16 ani”, s-a lăudat Oana Roman.

Tot ea a explicat şi cum a reuşit această performanţă: „Am fost o adolescentă precoce, practic am reuşit să ajung la 112 kilograme foarte devreme, la doar 16 anişori. De atunci, am făcut tot posibilul să mă menţin la greutatea asta: am luat masa de 7-8 ori pe zi, am ales doar produse cu multă grăsime şi am evitat orice formă de mişcare”, a explicat vedeta TV.

Oana Roman s-a folosit de prilej şi le-a atacat pe adolescentele din ziua de azi: „Când merg în cluburi şi le văd cum arată, stau şi mă întreb dacă nu cumva mă aflu într-o ţară africană săracă. Am întâlnit chiar şi adolescente care nu ştiu ce e aia şaorma sau ceafă de porc. Oare pe ce lume trăiesc fetele astea”, s-a întrebat Oana Roman.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 13.04.2012 13:13 Monden

National Cinematografic