Romanii_cu_bani_cumpara_pentru_Pasti_oua_rosii_decojiteO nouă fiţă face furori printre românii cu bani! Plictisiţi să-şi decojească singuri ouăle de Paşti, aceştia au început să cumpere ouă roşii deja curăţate –şi care au, fireşte, un preţ pe măsură, dat fiind că sunt decojite manual şi ecologic, după tehnici tradiţionale. Ei zic că în felul acesta le vine mai uşor şi la ciocnit, deoarece se evită situaţiile penibile în care cineva trişează folosind un ou din lemn.

Patronii magazinelor de pe Dorobanţi care vând ouă de Paşti decojite spun că au terminat încă de joi după-amiază toată marfa. „Oamenii care-şi permit un asemenea lux preferă ouă curăţate de coajă vopsită roşie, deşi se cumpără destul de bine şi cele care au fost curăţate de coajă galbenă, verde sau albastră”, spune proprietarul unui astfel de magazin. „Cei care au cu adevărat bani şi ştiu să aprecieze calitatea, dar şi tradiţiile româneşti, cumpără totuşi ouă încondeiate decojite. Sunt foarte scumpe, dar au şi marele avantaj că sunt extrem de sănătoase pentru că, după cum se ştie, înainte de a fi încondeiate sunt golite de conţinut.”

Românii fără dare de mână încearcă totuşi să imite şi ei aceasta fiţă, primindu-şi musafirii de Paşti cu ouă roşii deja decojite de ei acasă. Patronii magazinelor de lux spun însă că nu e deloc acelaşi lucru: „Nu se poate compara ouăle curăţate de un amator al el acasă, şi cele de la magazin, decojite manual cu grijă de oameni care au făcut asta de sute de ori.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Sunday, 15.04.2012 15:48 Monden

National Cinematografic