pasta_de_dinti_oana_romanÎn emisiunea ei de pe Antena 2, Oana Roman a fost rugată de un invitat mai curajos să spună care este secretul zâmbetului ei larg. Oana Roman a dat din cap că e de acord să răspundă, a terminat de mestecat și apoi a răspuns: „Dimineața și seara mă spăl pe dinți cu o pastă de mici specială, din aceea care îţi albește farfuria. E în trei culori, are 40% ceafă de porc, 20% carne de oaie și restul muștar și pâine.”


Văzând că publicul e de partea ei, Oana Roman a prins curaj şi a mai divulgat şi alte trucuri de înfrumuseţare: „Ca să am mereu pielea întinsă la maximum, la baia de seară diluez un pic de ulei în maioneza din cadă. După baie îmi place să mă frec pe piele cu puțină pastramă, asta pentru un abdomen mai ferm. Şi încă ceva: De-a lungul timpului am observat că ridurile se ascund cel mai bine cu pliuri de grăsime, nici nu se mai văd.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 13.04.2012 17:41 Monden

National Cinematografic