cretzoo_de_la_parazitiiNeînțelegerile dintre membrii trupei Paraziții au atins punctul critic. Cel mai vechi membru al trupei, Mihai Nicoară, alias Cretzoo, a anunțat că va părăsi trupa și va începe o carieră solo. „Știu că am devenit celebru alături de Paraziții, dar m-am săturat de Cheloo și de Ombladon, nu mai zic de prăfălăul ăla de Freaka. Toți numai fițe, băutură și droguri. Dacă nu le făceam eu textele ei și acuma înjurau cu Măi, ce puii mei și cu Dă-te-n spanac, nasolule.”


Se pare că neînțelegerile din trupa Paraziții au culminat cu momentul în care Cretzoo a refuzat să se radă pe cap la fel ca ceilalți rapperi. „Ombladon a avut tupeul să-mi spună în față că eu nu arăt a rapper, că par prea educat pentru un băiat de cartier. Vă dați seama că l-am bătut de s-a căcat pe el, cum era și normal.”


Plecarea din trupă nu pare să-l afecteze foarte tare pe Cretzoo, care are planuri mari pentru viitor. „Am început deja să lucrez la noul meu album solo, care se va numi Căcat. Am tras deja opt piese în studio, toate numai pu... și pi... O să-l scot la casa mea de discuri, 25 CM Records.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 18.04.2012 19:00 Monden

National Cinematografic