botezatu-la-onuRezoluţia a fost luată în unanimitate, neexistând nici o ţară care să se opună. Reprezentantul Somaliei a fost unul din cei mai vehemenţi susţinători ai ideii. "Ne sunt pline tabloidele de ştiri despre designerul român. Lumea a uitat de război şi foamete, se vorbeşte numai despre ce femei a mai avut la pat Cătălin Botezatu. Se pare că este un lucru foarte important".

Decizia vine şi cu o medalie de aur ce-i va fi înmânată lui Botezatu de către Hugh Hefner. "N-am întâlnit om mai heterosexual ca Bote. N-am avut nici pe departe atâtea femei la pat câte a avut el. E un exemplu pentru mine", a declarat fondatorul Playboy.

"Toată viaţa m-am luptat împotriva prejudecăţilor şi miturilor. Să ştiţi că heterosexualitatea nu e o boală, e ceva cu care te naşti. Nu sunt un pervers sexual dacă-mi plac femeile, e ceva natural, încă din antichitate bărbaţii făceau sex cu femei", a spus Botezatu în discursul de mulţumire.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 19.04.2012 13:25 Monden

National Cinematografic