Florin Salam s-a înscris în competiţia pentru Eurovision cu o piesă de dragoste cîntată în engleză, cel mai probabil intitulată tulburător “My Enemies!”
Salam, că altfel nu putem să-i spunem, a avut amabilitatea şi nesimţirea să ne răspundă la cîteva întrebări.
TNR: De ce la Eurovision, de ce, vrei să-ţi baţi joc de noi?
Salam: Nu, fratele meu, la Eurovision, după cum spune şi numele, e vorba de de Euro.
TNR: Salam, dar nu ţi-e frică de faptul că o melodie de dragoste în engleză îţi va strica stilul tău scîrbos, agramat, cu aşa-zise versuri despre duşmani şi şmecheri băşiţi?
Salam: Este un risc pe care trebuie să mi-l asum. Stilul însă va fi acelaşi, asta vă promit. Va fi o melodie de dragoste, dar o bat pe bagaboanta aia de nu se poate, că e parşivă şi mă lucrează, înţelegi?! Şi chiar dacă melodia e în engleză, îi asigur pe fanii mei că nu sună chiar atît de diferit, mai ales că nu ştiu engleza, sau mă rog, o ştiu cam tot atît cît ştiu româna…

TNR: Oricum, mai bine că nu se înţeleg versurile, cel puţin pentru noi, cei din ţară. Cum îţi vei promova piesa, pentru că asta contează foarte mult?
Salam: Am aranjat deja asta, voi fi susţinut de Maria Cîrneci şi Sarmalele Reci.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Friday, 22.01.2010 14:37 Monden

National Cinematografic