de_ziua_lui_ceausescuDe ziua lui, Nicolae Ceauşescu a fost plăcut surprins în ipostaze jenante de către paparazzi. Înconjurat de prietenii cei mai buni de pe insula pustie pe care trăieşte, a chefuit pînă în zori. Alături de tovarăşii săi, cum le spune el, Bruce Lee, Elvis şi, mai nou, Michael Jackson, şi de tovarăşa de viaţă, Elena, nea Nicu a tras la măsea (şi de aproape şi de la distanţă) fără să se gîndească o clipă la cei din ţară, la românii lui care fac cu greu faţă codului galben, sau măcar la faptul că are diabet.

De ziua lui, Nicolae Ceauşescu a fost plăcut surprins în ipostaze jenante de către paparazzi. Înconjurat de prietenii cei mai buni de pe insula pustie pe care trăieşte, a chefuit pînă în zori.

Alături de tovarăşii săi, cum le spune el, Bruce Lee, Elvis şi, mai nou, Michael Jackson, şi de tovarăşa de viaţă, Elena, nea Nicu a tras la măsea (şi de aproape şi de la distanţă) fără să se gîndească o clipă la cei din ţară, la românii lui care fac cu greu faţă codului galben, sau măcar la faptul că are diabet.

Înainte să meargă la culcare, Elena a fost auzită spunînd: „Michael, ai grijă de copii!”

Paparazzi au apucat să îi ia o scurtă declaraţie lui Bruce Lee, care a zis: „Trăim pe o insulă pustie şi asta ne ocupă tot timpul”.

de_ziua_lui_ceausescu

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 27.01.2010 01:00 Monden

National Cinematografic