de_ziua_lui_ceausescuDe ziua lui, Nicolae Ceauşescu a fost plăcut surprins în ipostaze jenante de către paparazzi. Înconjurat de prietenii cei mai buni de pe insula pustie pe care trăieşte, a chefuit pînă în zori. Alături de tovarăşii săi, cum le spune el, Bruce Lee, Elvis şi, mai nou, Michael Jackson, şi de tovarăşa de viaţă, Elena, nea Nicu a tras la măsea (şi de aproape şi de la distanţă) fără să se gîndească o clipă la cei din ţară, la românii lui care fac cu greu faţă codului galben, sau măcar la faptul că are diabet.

De ziua lui, Nicolae Ceauşescu a fost plăcut surprins în ipostaze jenante de către paparazzi. Înconjurat de prietenii cei mai buni de pe insula pustie pe care trăieşte, a chefuit pînă în zori.

Alături de tovarăşii săi, cum le spune el, Bruce Lee, Elvis şi, mai nou, Michael Jackson, şi de tovarăşa de viaţă, Elena, nea Nicu a tras la măsea (şi de aproape şi de la distanţă) fără să se gîndească o clipă la cei din ţară, la românii lui care fac cu greu faţă codului galben, sau măcar la faptul că are diabet.

Înainte să meargă la culcare, Elena a fost auzită spunînd: „Michael, ai grijă de copii!”

Paparazzi au apucat să îi ia o scurtă declaraţie lui Bruce Lee, care a zis: „Trăim pe o insulă pustie şi asta ne ocupă tot timpul”.

de_ziua_lui_ceausescu

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Tuesday, 26.01.2010 22:00 Monden

National Cinematografic