tragedia-de-la-holografVictor Ponta a anunţat că în următoarea şedinţă de guvern va propune alocarea unei sume de bani pentru construcţia unui monument dedicat victimelor Holografului. „Nu putem crea un viitor pentru România dacă nu ne împăcăm cu trecutul. Holograful a existat, nu putem nega asta, iar cicatricile sufleteşti rămân”, a afirmat Ponta.

Asociaţia Victimelor Holografului a salutat iniţiativa Guvernului. „Familia mea a avut mult de suferit din cauza acestei formaţii. Mi-aduc şi acum aminte cum l-au adus pe tata acasă după un concert Holograf. Ceva în el a murit definitiv în seara aia, n-a mai fost om după aia”, a spus Decebal Popescu, şeful Asociaţiei.

Monumentul va fi amplasat în faţa Sălii Palatului. „Tinerii din ziua de azi nu mai ştiu cât s-a suferit pe vremea Holografului, câte familii au fost dezbinate, câte vise şi vieţi au fost spulberate. E bine ca sacrificiul celor ce au ascultat muzică Holograf să nu fie uitat. O naţiune care-şi uită istoria muzicală e obligată s-o repete”, a mai spus Decebal Popescu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 27.05.2012 12:32 Monden

National Cinematografic