Incidentul-de-la-Roswell-surprins-de-Nicolae-TonitzaDescoperire senzaţională a istoricilor de artă români! Un tablou de Nicolae Tonitza, vândut ieri la licitaţie pentru 75.000 de euro, ar ascunde de fapt dovada existenţei extratereştrilor. Mai precis, aşa cum se vede clar prin compararea picturii marelui nostru artist (foto, stânga jos) cu imaginile suprinse în baza militară de la Roswell în 1947 (foto, restul), este vorba în mod evident de aceeaşi fiinţă extraterestră.

Ca urmare, istoricii de artă, care până acum credeau, în mod absurd, că Tonitza s-ar fi stins din viaţă în 1940, sunt nevoiţi în momentul de faţă să accepte teoria mult mai plauzibilă că pictorul a fost răpit de oamenii în negru şi dus în baza de la Roswell pentru a picta creaturi extraterestre. Ei au botezat tabloul „Cap de E.T.” şi examinează acum cu atenţie mai multe „Care cu boi” ale lui Grigorescu, deoarece există bănuiala că acestea ar reprezenta vehicule ale unei civilizaţii extraterestre mult mai înapoiate decât a noastră.beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Wednesday, 30.05.2012 14:29 Monden

National Cinematografic