radu_banciu_s-a_jignit_singurMoment uluitor în ultima emisiune a lui Radu Banciu. În timp ce comenta titlurile din ziare, moderatorul de la B1TV a lansat un serie de jigniri chiar la adresa sa. Incidentul s-a produs în timp ce Banciu comenta o ştirea despre faptul că emisiunea lui a depăşit-o ca rating pe cea a lui Mircea Badea.

„A ajuns şi imbecilul de Banciu mare vedetă, acum că l-a depăşit pe Mircea Badea la audienţă. Păi cine eşti tu mă băiatule, că până acum nu am auzit de tine? Eşti un nimeni, bă, nu înseamnă nimic faptul că la tine se uită mai mulţi proşti decât la Badea! Pentru că numai nişte proşti se uită la emisiunea ta, bă! Eu, care am fumat din ăştia ca tine până m-am plictisit, nu mă uit la tine, aşa că tu rămâi un nimeni. Hai sictir, Banciule, că mă plictişeşti, nu meriţi să te bag în seamă”, a răbufnit Radu Banciu, spre uluirea celor aflaţi în studio.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 31.05.2012 13:51 Monden

National Cinematografic