justin_bieber_tatuaj_cu_fuegoDupă ce a aflat că riscă 6 luni de închisoare pentru că a lovit un paparazzi, Justin Bieber a decis să ia măsuri. Artistul canadian şi-a făcut un tatuaj cu Fuego, în speranţa că astfel îi va înspăimânta pe viitorii săi colegi de celulă, în caz că va fi condamnat.

„Trebuia să fac ceva ca să-mi asigur spatele. Cu vocea mea de femeie aş fi victimă sigură în închisoare. Aşa că am stat şi m-am gândit mult ce tatuaj e suficient de fioros astfel încât să impun respect şi chipul lui Fuego mi s-a părut cel mai potrivit. Are ceva în privire care face pe oricine să plângă, nu întâmplător este din ţara lui Dracula, e exact ce aveam eu nevoie”, şi-a motivat Justin Bieber alegerea.

Canadianul este sigur că eventualii săi colegi de celulă vor fi terifiaţi de imaginea lui Fuego. Iar dacă asta nu se va întâmpla, Bieber are un as în mânecă: „O să-i ameninţ că sunt amic cu Fuego şi că acesta va veni cu măicuţa lui să-i pedepsească pe cei care nu se poartă respectuos cu mine”, a avertizat acesta.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 01.06.2012 14:38 Monden

National Cinematografic