menajerchef_concurs_la_pro_tvFormatul, provenit din Republica Moldova şi exportat în mai multe ţări din Vestul Europei, va pune concurenţii în faţa mai multor probe de îndemânare casnică: dat cu aspiratorul, şters praful, spălat rufe etc. Juriul va fi format din femei de serviciu de la cele mai selecte hoteluri bucureştene, care au avut ocazia de-a lungul timpului să-i spele sutienele lui Shakira sau ciorapii lui Steven Seagal.

“Ne-am gandit ca de data aceasta să ne adresăm publicului larg. Nu oricine ştie să gătească, dar chiar oricine poate să dea un pic cu mătura prin casă sau să spele dracului vasele alea odată”, a declara Mona Segal, producător general ProTV. Concurenţii vor trebui să facă “lună” în casă şi să impresioneze astfel juriul, din care vor face parte şi celebrităţi din lumea mondenă.

“Aşa cum Andra a cântat nişte melodii înaintea anunţării câştigătorului de la Românii au talent, ei bine, tot în felul acesta vrem să facem un număr cu Andreea Marin cum îi spală, la mână, maieurile lui Ştefan Bănică Jr. şi-i face ordine în dulapul de haine”, au mai povestit oficialii Pro.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 07.06.2012 15:38 Monden

National Cinematografic