Catalin-Botezatu-respinge-acuzatiile-cum-ca-s-ar-trage-din-Homo-SapiensFaimosul designer vestimentar este absolut furios pe insinuările dezgustătoarea ale unor arheologi români care i-ar fi spus că s-ar trage direct din Homo Sapiens. „Sunt sătul de prejudecata asta că dacă un bărbat este creator de modă înseamnă obligatoriu că se trage din Homo Sapiens”, zice Bote. „Cu câte femei trebuie să mă mai prefac că ies pentru ca acest gen de acuzaţii să înceteze odată pentru totdeauna?”

„Nu înţeleg de ce sunt băgat în aceeaşi oală cu aceşti hominizi. Uitaţi-vă la ei, nişte maimuţe slinoase, care-şi arătau toată ziua părul de pe piept.”, mai spune Botezatu. „Astea sunt lucruri din trecut, au fost în spatele nostru, noi acum trebuie să mai privim şi în faţă.  Nu mai putem să ne băgăm toată ziua în peşteri, cum făceau ei”. Cătălin Botezatu mai spune însă că dacă s-ar trage, ar prefera totuşi să nu se tragă din Homo Sapiens, ci din Homo Erectus.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Saturday, 09.06.2012 15:06 Monden

National Cinematografic