Irinel-Columbeanu-a-primit-custodia-celor-trei-bucuresteni-care-l-au-votatDecizie controversată în cazul tutelei asupra celor trei alegători ai lui Irinel Columbeanu! După ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că aceştia trebuie să rămână în custodia unui adult care să ia decizii în numele lor, Irinel a cerut ca el însuşi să aibă grijă de cei trei bucureşteni, deoarece este foarte ataşat emoţional de ei.

Potrivit avocaţilor milionarului de la Izvorani, este vorba despre trei bărbaţi între 30 şi  40 de ani care au fost preluaţi de asistenţii sociali imediat după ce s-a descoperit că au votat cu Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei. „Dat fiind că nu suferă de vreo afecţiune psihică”, spun avocaţii, „gestul lor nu poate însemna decât că nu au maturitatea necesară pentru a lua decizii singuri. Ca urmare, cea mai bună variantă este să crească împreună cu micuţa Irina. Singura noastră temere este să nu o tragă înapoi, aducând-o la nivelul lor.”

Deşi Curtea de Apel i-a dat lui Irinel custodia asupra celor trei alegători, soţiile şi copiii acestora vor avea drept de vizitare. De asemenea, familiile vor avea voie să-i ia acasă pe perioada verii cu condiţia să demonstreze că îi pot supraveghea 24 de ore din 24.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Monday, 11.06.2012 14:14 Monden

National Cinematografic