Falimentul uneia dintre cele mai mari agenţii de turism din lume lasă mii de oameni izolaţi, departe de casă, prin cine ştie ce ţări bananiere!

Printre persoanele afectate de criza Thomas Cook se numără circa 150.000 de degeneraţi care ar putea rămâne în România din cauza anulării zborurilor de întoarcere, mulţi dintre ei fiind nevoiţi să doarmă în aeroport sau în preajma şcolilor.

thomascook.jpg  

"Cei 150.000 de pedofili au început să-şi sune rudele şi prietenii, să-i roage să-i ajute cu bani pentru bilete de avion, însă vă daţi seama că persoanele de genul ăsta nu au foarte mulţi prieteni. Noi încercăm să-i ajutăm cât putem, da-s mulţi", spune Deceneu Petrescu, poliţist.

"Sunt blocat de o săptămână în România. Banii mi s-au terminat, am ajuns să mănânc bomboanele pe care le ţineam pentru altceva", spune Olof Jfrossmakur, turist islandez.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 24.09.2019 10:58 Monden

National Cinematografic