74% din elevi vor cursuri și în vacanță: „Vara ce facem, că nu mai avem de unde să chiulim?”

Deși vacanța de vară ar trebui să fie motiv de bucurie pentru elevi, nu toți simt acest lucru. În urma unui sondaj realizat în această săptămână, 74% dintre elevii români s-au declarat nemulțumiți de faptul că școala se termină, spunând că nu are nici un farmec să chiulești, dacă oricum nu se face școală.

„Vara este anotimpul pe care îl urâm cel mai mult, pentru că irosim sute ore de chiuleală, fără nici un scop. Sunt trei luni întregi în care am putea să nu fim la școală. Dar cum să nu fii la școală, dacă nu există școală? E absurd. Cerem, pe această cale, introducerea orelor și pe perioada verii, ca să ne putem bucura și noi de acest anotimp minunat”, a declarat unul dintre elevii nemulțumiți.

Nu doar chiulangiii sunt revoltați de vacanța de vară. „Eu vin la școală zilnic ca să fac sex în toaletă, cu băieții de la mine din clasă. Acum, că școala e încuiată, eu unde naiba mai fac sex? Acasă, ca săracii? Pur și simplu mă dezgustă starea învățământului românesc”, spune o elevă de la Jean Monnet.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
22 iunie 2015 11:06

Alte articole

Vezi mai mult