dan_diaconescu_bacalaureatPatronul postului OTV a promis că atunci când va fi președinte va face o redistribuire a Bacalaureatului, astfel încât Bacul să ajungă la toată lumea. „Oamenii lui Băsescu au pus mâna pe Bacalaureatul țării și poporul nu mai poate ajunge la el. Nu vedeți că oamenii simpli, cu patru clase, nu au acces la Bacalaureat? Toți ciocoii ăștia și-au împărțit între ei Bacalaureatul, iar pentru restul n-a mai rămas decât sărăcie și necazuri.”

Dan Diaconescu regretă că nu a intrat în politică mai devreme, pentru ca ciocoii nu ar fi mai furat atât de la popor. „Ei acum se lăfăie în lux și-n diplome de Bac, în timp ce poporul care se uită la OTV a stat fără studii, fără educație și fără discernământ. Ciocoii ăștia au făcut averi și studii superioare, iar telespectatorii OTV abia pot să își scrie numele de pe azi pe mâine. Gata cu abuzurile astea! Eu le promit acestor oameni că atunci când voi fi eu președinte fiecare familie va primi câte o mie de euro, un Bacalaureat și un săpun de corp, să facă ce-or vrea cu el.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Thursday, 14.06.2012 15:24 Monden

National Cinematografic