Farmaciile-Catena-au-un-nou-spot-tv-pentru-nostalgici-cu-Nicolae-si-Elena-CeausescuScandal în lumea media! După reclamele Catena cu Stela Popescu, Arşinel, Adrian Enache şi Sebastian Papaiani, reţeaua de farmacii a anunţat săptămâna aceasta lansarea unui nou spot publicitar, şi acesta adresat tot pesionarilor nostalgici, în care vor apărea Nicolae şi Elena Ceauşescu. „Oricum majoritatea bătrânilor susţin că înainte de ’89 era mai bine”, explică directorul de comunicare de la Catena, „aşa încât ne-am gândit că pentru ei nimic nu poate transmite mai clar ideea de bunăstare decât Ceauşescu”.

Ca şi spoturile anterioare, şi acesta conţine câteva glumiţe concepute special pentru publicul-ţintă al Catena. De pildă, Elena Ceauşescu se plânge că trebuie să meargă la farmacie pentru că-l ţine ceva în piept, parcă ar avea plumb, nu alta, iar Nicolae spune că-l doare capul pentru că s-a lovit când a coborât din TAB la Târgovişte.

Reclama a provocat scandal la CNA, mai mulţi membri din Consiliului Naţional al Audiovizualului susţinând că e imoral ca bătrânii să fie păcăliţi prin asocierea unei mărci comerciale cu personaje atât de îndrăgite  de ei ca Nicolae şi Elena Ceauşescu. „E ca şi cum i-ai arăta unui copil un produs la care fac reclamă Mickey Mouse sau Scooby Doo, după aceea n-o să mai vrea nimic altceva”, spune un membru al CNA. „Acum să vedeţi cum or să-şi tragă toţi pensionarii de mână copiii şi nepoţii Nu mă duci şi pe mine la farmacia aia unde e Nea Nicu? Vreau la dictatoooooooor!””

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Radu | Wednesday, 20.06.2012 12:31 Monden

National Cinematografic