sirenele_salvarilor_FuegoGata cu tradiţionalul ”nino-nino”! De acum înainte, sirenele salvărilor vor reda o îndrăgită melodie a lui Fuego. În acest fel, şefii serviciului de ambulanţă speră că maşinile vor putea ajunge mult mai repede la cei aflaţi la nevoie, făcându-li-se imediat loc în trafic.

“Nu ai cum să auzi o melodie de Fuego şi să continui să conduci”, spune un şofer de pe salvare, “imediat tragi pe dreapta şi începi să plângi, gândindu-te la ai tăi şi mai ales la măicuţa ta. Uitaţi, pe mine m-a podidit plânsul doar spunând asta şi credeţi-mă că am văzut oameni cu ciumă, mutilaţi, arşi.”

Directorii serviciului de ambulanţă confirmă că muzica lui Fuego funcţionează în 100% din cazuri, efectul “măicuţă” fiind confirmat de teste. Astfel, la auzul unei melodii despre măicuţă se pare că mulţi şoferi, mai degrabă decât să conducă preferă chiar să intre în şanţ sau în parapet dacă nu au unde trage pe dreapta. Singura temere este ca paramedicii să nu cadă şi ei victime muzicii lui Fuego, în acest scop fiind dotaţi cu căşti care să-i izoleze fonic perfect, deşi mulţi şi-au exprimat părerea de rău că astfel nu vor mai putea auzi minunatele triluri.

Dacă modelul va avea succes, Poliţia Română spune că intenţionează să îl preia și ea, însă uşor modificat. Astfel, dat fiind publicul ţintă al instituţiei, sirenele maşinilor de poliţie vor difuza manele.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Radu | Saturday, 23.06.2012 12:13 Monden

National Cinematografic