Apel disperat al unei şoferiţe din Bucureşti. Femeia solicită autorităţilor să nu o mai supună la teste anti-drog de fiecare dată când încearcă să facă o parcare laterală, pentru că nu e “dementă, psihopată sau schizoidă”, cum spun poliţiştii sau martorii oculari, ci pur şi simplu încearcă să nu-şi lovească maşina.

femeie_sufla_in_fiola.jpg Poliţiştii susţin însă că femeia manifestă un comportament bizar de fiecare dată când încearcă să parcheze lateral: “Face mişcări bruşte, sute de manevre greşite în mod repetat. Nu pare să înveţe deloc nici din propriile greşeli. Când încearcă cineva s-o dirijeze devine agitată, se înroşeşte, se dă jos, urlă, dă cu piciorul în maşină şi încearcă să agreseze persoanele din jur atacându-i cu ghearele, deşi bieţii oameni doar s-au oprit să râdă de ea. Comportament clar de drogat”, spun poliţiştii.

Şoferiţa nu e singura care susţine că femeile sunt supuse la abuzuri în trafic. Mii de alte femei sunt testate cu etilotestul doar pentru că stau 2-3 ore într-o intersecţie să facă stânga: “În lege nu se prevede cât să stai la o manevră în trafic. Să treacă pe lângă mine, de ce se dau jos să-şi facă poze cu hashtag #vaideplm #soferitadecoşmar. Nu e frumos”, spune o altă şoferiţă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 05.02.2020 16:22 Monden

National Cinematografic