inna_in_studio_cu_muzicieniCea mai celebră artistă din România a găsit o nouă modalitate de a-şi surprinde admiratorii. Ea se pregăteşte să lanseze o variantă muzicală a videoclipului Caliente în care imaginile soft porn cu artista lor preferată vor fi dublate de o coloană sonoră realizată de muzicieni profesionişti. Coloana sonoră va surprinde prin originalitate şi nu prin repetitivitate, precum celelalte piese marca Inna.

Pentru acest proiect curajos artista a fost nevoită să colaboreze cu oameni care nu au nicio legătură cu domeniul ei de activitate: compozitori, instrumentişti şi cântăreţi. „Nu m-aş fi gândit niciodată să combin dansul erotic cu o piesă muzicală adevărată, mi se părea ceva imposibil”, a declarat artista. „La început mi-a fost teamă să nu iasă ceva ridicol, un talmeş-balmeş ca la operă. Însă am avut norocul să întâlnesc nişte muzicieni înţelegători, care m-au făcut să-mi schimb părerea despre muzică.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de adi | Sunday, 24.06.2012 06:47 Monden

National Cinematografic