Oricât ne-am bate cu pumnii în piept că modelăm mediul înconjurător după propriile nevoi, omul rămâne la rândul său o specie influenţabilă!

După mai bine de o lună de izolare împreună cu câinii săi, Dingo şi Azorel, un bărbat pe nume Marcel a deprins nenumărate obiceiuri câineşti.

barbatfericit.jpg

Vali, prietenul cel mai bun al lui Marcel, mărturiseşte că a fost puţin şocat să-i observe transformarea în cursul a numeroase discuţii pe Skype. "Înainte, mă saluta ca orice om, făcându-mi cu mâna. Acum dă din cur şi latră la camera web. Probabil aşa se traduce datul din coadă la oameni... Oricum, curios. L-au învăţat prost căţeii ăia ai lui."

"Cel mai ciudat a fost să-l văd cum, în mijlocul conversaţiei, ridică un crac şi se linge la ouă. Pare plăcut, într-adevăr, dar de unde atâta flexibilitate? Oare aşa o să facă şi când ne întoarcem la birou?", adaugă amicul lui Marcel.

Contactat pentru mai multe detalii, Marcel a mârâit satisfăcut, dar nu a putut răspunde, având gura plină cu mingi de tenis.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 22.04.2020 16:30 Monden

National Cinematografic