Veștile venite dinspre specialiștii în medicină europeni sunt tot mai bune pe zi ce trece. Dacă ieri au anunțat că nicotina te ferește de coronavirus, azi au venit cu precizări suplimentare care au bucurat pe toată lumea.

bere_pahar2345.jpg ”Ca să lupte eficient împotriva coronavirusului, nicotina are nevoie de ajutor”, a precizat reputatul epidemiolog european Pierre de Cebal. ”Trebuie să bagi și câteva beri TNR ca să te protejezi eficient. Combinația asta, de bere TNR și nicotină acționează ca un veritabil vaccin. Nu încercați însă să combinați nicotina cu bere cu lămâie sau cidru, că mai mult rău vă faceți.”

Anunțul specialiștilor europeni nu l-a luat deloc prin surprindere pe simpaticul drojdier nea Costel. ”Eu bag vaccin din ăsta de când mă știu și mai că plesnesc de sănătate”, s-a lăudat nea Costel. ”Ce-i drept, fac vaccinul zilnic, să fiu sigur că nu mă expun la virus. Mi se pare perfect logic ce-au descoperit specialiștii europeni: cine se expune la câteva beri n-are cum să se expună și la virus.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 23.04.2020 18:19 Monden

National Cinematografic