Andreea-Marin-vs-Priscilla-Presley“Zâna Surprizelor” a sărit la gâtul Priscillei Presley în cadrul unui eveniment monden după ce aceasta din urmă a lăsat să se înţeleagă că are o fetiţă cu starul rock. Andreea Marin a fost deranjată de o serie de informaţiile apărute în presă conform cărora Priscilla Presley ar avea un copil cu Elvis.

Zâna a luat microfonul şi a întrebat-o insistent pe Priscilla Presley. “Este soţul meu tatăl copilului tău? Spune acum, cu toată lumea de faţă, că tot circulă zvonuri”, a cerut vehement Andreea Marin. Vedeta s-a plâns de presa de scandal, care tot face aluzii că Elvis al ei ar fi avut un copil cu altă femeie decât ea.

De cealaltă parte doamna Presley s-a arătat plictisită de subiect. “E a nu ştiu câta oară când sunt abordată de tot felul de români care-mi spun că soţul meu trăieşte, a slăbit enorm şi cântă mult mai penibil, undeva într-o ţară din Europa de Est”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Saturday, 30.06.2012 15:00 Monden

National Cinematografic