Google-isi-schimba-azi-logo-ul-in-onoarea-GayFestAşa cum ne-a obişnuit, celebrul motor de căutare îşi adaptează logo-ul după cel mai important eveniment al zilei - şi cum azi se întâmplă ca acesta să fie GayFest, iată cu ce îi delectează Google pe internauţi.

Noua siglă a motorului de căutare a trezit însă proteste. Adepţii online ai Noii Drepte declară că vor renunţa să mai folosească Google, deoarece acesta atinge însăşi fibra poporului român prin logo-ul de azi, fiind insultător pentru orice bun creştin care caută pornografie pe net în sfânta zi de sâmbătă.

De asemenea, Cătălin Botezatu a ameninţat că-i va da în judecată pe toţi cei care folosesc azi Google pentru a da o căutare legată de persoana sa, deoarece astfel îl asociază cu imaginea unei manifestări gay, ceea ce el, aşa cum ştie toată lumea, nu este. Singura căutare cu care designerul vestimentar spune că este de acord e “femei cu care a făcut sex Bote”, deşi el însuşi recunoaşte că momentan aceasta nu dă rezultate.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Saturday, 30.06.2012 08:45 Monden

National Cinematografic