sentinta_huiduJustiţia braşoveană a dat sentinţa finală în cazul accidentului produs de Şerban Huidu, eveniment rutier soldat cu trei morţi. După ce a analizat toate probele din dosar, judecătorul i-a cerut inculpatului să se ridice în picioare pentru a primi verdictul final. În continuare, Şerban Huidu a fost aspru dojenit de către judecător, de faţă cu toată lumea.


La ieşirea din tribunal, judecătorul de caz a declarat că procedura de judecată a fost mult îngreunată de rudele victimelor, care au depus zeci de plângeri penale pe la Poliţie şi Procuratură. „Nu puteam amâna la nesfârşit achitarea acestui om”, a spus judecătorul. „Din cauza unor astfel de recalmagii Justiţia română are o imagine atât de proastă.”


Avocaţii apărării spun că mustrarea aplicată lui Huidu a fost justă în mare parte, deşi judecătorul a insistat cam mult pe aspectele negative ale accidentului. Pe de altă parte, ei sunt mulţumiţi că instanţa nu a găsit niciun motiv pentru a-i suspenda permisul de conducere lui Şerban Huidu: „Permisul se suspendă numai dacă ai trecut pe roşu, dacă nu ai dat prioritate sau alte nebunii dintr-ăstea, ceea ce Şerban nu a făcut. Dar asta e situaţia, uneori legile fizicii sunt prea dure cu şoferii.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 29.06.2012 18:04 Monden

National Cinematografic