adrian_nastase_are_sustinere_la_gayfestParada gay de sâmbătă a fost una extrem de politizată, după ce mai mulţi participanţi au profitat de ocazie pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Adrian Năstase. „Free Bombo” sau „Bombo, te iubim” sunt doar câteva din mesajele de susţinere afişate pe pancarte de participanţii la paradă.

„În loc să-i întoarcem spatele lui Adrian Năstase, cum am văzut că a făcut marea majoritate a românilor, am ales să fim alături de el. Nimeni nu trebuie judecat pentru ceea ce face, Dumnezeu ne iubeşte la fel pe toţi”, a spus un participant la GayFest.

„Din ce-am înţeles, poliţiştii au folosit în cazul lui Adrian Năstase cătuşe normale, nu din cele cu blăniţă, care să-i protejeze mâinile delicate. Mai mult, se pare că în celulă el şi colegul său nu vor beneficia de suficientă intimitate. Omul are nişte drepturi, nu e normal ce se întâmplă”, a acuzat un alt participant.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 01.07.2012 06:32 Monden

National Cinematografic