adrian_nastase_are_sustinere_la_gayfestParada gay de sâmbătă a fost una extrem de politizată, după ce mai mulţi participanţi au profitat de ocazie pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Adrian Năstase. „Free Bombo” sau „Bombo, te iubim” sunt doar câteva din mesajele de susţinere afişate pe pancarte de participanţii la paradă.

„În loc să-i întoarcem spatele lui Adrian Năstase, cum am văzut că a făcut marea majoritate a românilor, am ales să fim alături de el. Nimeni nu trebuie judecat pentru ceea ce face, Dumnezeu ne iubeşte la fel pe toţi”, a spus un participant la GayFest.

„Din ce-am înţeles, poliţiştii au folosit în cazul lui Adrian Năstase cătuşe normale, nu din cele cu blăniţă, care să-i protejeze mâinile delicate. Mai mult, se pare că în celulă el şi colegul său nu vor beneficia de suficientă intimitate. Omul are nişte drepturi, nu e normal ce se întâmplă”, a acuzat un alt participant.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 01.07.2012 08:32 Monden

National Cinematografic