Jurnalul-publica-marturia-unui-supravietuitor-de-pe-Titanic-Basescu-era-la-carmaDezvăluiri senzaţionale în ediţia de azi a Jurnalului Naţional! Reporterii publicaţiei au descoperit unul dintre ultimii supravieţuitori ai naufragiului Titanicului, care nu doar că e de origine română şi îl respectă foarte mult pe domnul profesor Voiculescu, dar ştie şi cine se afla la cârma celebrei nave în noaptea în care aceasta s-a lovit de un aisberg. “Cu lacrimi în ochi”, relatează un reporter de la Jurnalul, “omul ne-a mărturisit că e 100% sigur că l-a văzut pe Traian Băsescu ciocnind în mod intenţionat vaporul de muntele de gheaţă. L-a recunoscut după şuviţă, pe atunci nu şi-o tunsese”.

În cursul interviului cu supravieţuitorul, cei de la Jurnalul au mai descoperit o serie de detalii absolut tulburătoare. “Puţină lume ştie că în acea seară Titanicul era înconjurat de nave de agrement pline ochi cu copii inocenţi, nave care au luat imediat foc după ciocnirea cu aisbergul. De asemenea, Băsescu a ocupat cea mai bună barcă de salvare, şi-a aprins o ţigară şi i-a dat şi o palmă lui di Caprio, aruncându-l înapoi în apele îngheţate ale Atlanticului.”

Reporterii mai spun şi că, prin distrugerea aisbergului, Băsescu a contribuit substanţial la încălzirea globală. În opinia lor, “toate acestea s-ar putea datora consumului excesiv de alcool, dar nu suntem siguri şi nu am vrea să îl calomniem pe şeful statului român”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Tuesday, 03.07.2012 18:00 Monden

National Cinematografic