botezatu_despre_saniInvitat la o emisiune de mondenităţi, celebrul designer vestimentar a discutat fără ipocrizie despre frumuseţe, atacând câteva clişee despre gusturile bărbaţilor. „Toţi bărbaţii pe care îi ştiu sunt aproape indiferenţi la sâni. Pur şi simplu nu le plac sânii, mai ales dacă sunt mari şi se văd prin maiou”, a spus Botezatu.


Moderatorul emisiunii l-a rugat apoi pe Bote să atace câteva prejudecăţi comune despre bărbaţi, aşa că designerul a explicat: „Se spune că bărbaţii vorbesc între ei numai despre maşini, fotbal şi sâni. Haideţi să fim serioşi! Mai vorbim şi noi despre haine, despre produse cosmetice, creme, dar despre sâni nici nu prea ai ce să zici! Din punct de vedere pur estetic, sânii strică toată armonia unui trup atletic. Mie o femeie căreia îi atârnă o pereche de sâni mi se pare că arată ca un pensionar cu pieptul lăsat. ”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Wednesday, 04.07.2012 09:30 Monden

National Cinematografic