beri_rechemate_in_fabricaCa urmare a temperaturilor ridicate din ultime vreme, milioane de beri de pe piaţa românească au manifestat probleme grave la sistemul de răcire. Producătorii ridică deocamdată din umeri şi nu-şi explică cauza acestei reale probleme, însă au decis rechemarea berilor în fabrică, unde urmează să fie studiate cu atenţie.

„Foarte multe beri, după un timp petrecut în soare, manifestă probleme la sistemul de răcire şi încep să se supraîncălzească, devenind astfel inutilizabile. În principal, problema apare la persoanele de sex feminin, care au ritm de consumare al berii extrem de lent, dar sunt chiar şi bărbaţi, dacă le putem spune aşa, care se confruntă cu problema asta”, a explicat un specialist în domeniu.

Cele mai mari disfunţionalităţi le manifestă berile la pet, berile din clasa SUV, cum sunt ele cunoscute oficial, care din cauza volumului mare sunt mult mai predispuse supraîncălzirii, au explicat specialiştii.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 07.07.2012 14:48 Monden

National Cinematografic