buffering_flagelul_secoluluiOrganizaţia Mondială a Sănătăţii a atras atenţia asupra creşterii alarmante a numărului de persoane care suferă de pe urma buffering-ului de pe site-urile pentru adulţi. „Nu exagerăm cu nimic dacă spunem că ne confruntăm cu maladia secolului XXI. Un raport recent a scos la iveală faptul că nu există utilizator de internet care să nu se fi lovit de această gravă problemă cel puţin o dată în viaţă”, a explicat un oficial al Crucii Roşii.

Persoanele afectate de această maladie au un comportament imprevizibil, ceea ce face diagnosticarea maladiei extrem de dificilă. „Unii sparg monitoarele, sau distrug diverse obiecte aflate în jurul lor, în timp ce alţii capătă o stare de nervozitate care le afectează relaţia cu cei din jur. Mai grav este că puţini recunosc că se confruntă cu această maladie şi efectiv refuză să consulte un medic specialist”, a adăugat oficialul.

Tocmai pentru a sensibiliza opinia publică faţă de această problemă, anul acesta vor fi organizate mai multe concerte umanitare, pe modelul Live Aid. Toate încasările obţinute vor fi folosite pentru a le oferi o viaţă mai bună celor care suferă de pe urma buffering-ului de pe site-urile pentru adulţi.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 08.07.2012 08:58 Monden

National Cinematografic