tabloidele_sustin_ca_ne_topimLovitură teribilă primită de tabloidele autohtone! După mai mulţi ani de cercetări, specialiştii britanici în temperaturi ridicate au demonstrat, dincolo de orice dubiu, că oamenii nu se topesc în perioadele de cod galben sau portocaliu, ba nici măcar în caz de cod roşu.

„Din punct de vedere ştiinţific, ceea ce anunţă tabloidele denotă o gravă necunoaştere atât a corpului uman, cât şi a legilor elementare ale fizicii. Sau, pe scurt, ceea ce fac tabloidele româneşti denotă prostie, ca să folosesc un eufemism”, a explicat şeful echipei de cercetare.

Redactorul-şef al tabloidului Click! a dat vina pe colegii lui de la CanCan. „Noi ne-am luat după ei, vă rog frumos să nu ne bănuiţi de originalitate. Dacă e cineva care a greşit, acel cineva lucrează la CanCan, nu la Click!”, s-a apărat acesta.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 10.07.2012 15:30 Monden

National Cinematografic