In-numarul-de-azi-Monitorul-Oficial-publica-un-pictorial-cu-Victor-PontaDupă ce "Monitorul Oficial" a trecut în subordinea Guvernului, ediţia de azi a popularei publicaţiii îi este dedicată premierului. Revista conţine un pictorial de 12 pagini cu prim-ministrul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, însoţit de un amplu interviu cu detalii despre viaţa lor extrem de importante pentru cetăţeni, dar şi de un poster reprezentând cuplul Ponta.

“Nu se dau destule legi în fiecare zi ca să ai cu ce să umpli atâtea pagini”, explică redactorul-şef al Monitorului Oficial. “În plus, e şi plicticos să dai în fiecare număr decizii ale Curţii Constituţionale şi alte prostii din astea. Nimeni nu cumpără o revistă pentru aşa ceva. Lumea îşi doreşte alte chestii în ziua de azi - vrea monden, vrea bârfă, de aceea se impunea să ne tabloidizăm şi noi un pic, ca să nu murim, ca restul presei.”

Pentru următorul număr al Monitorului, redactorul-şef a anunţat deja un pictorial cu adevărat incendiar cu Andrei Marga.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Wednesday, 11.07.2012 09:21 Monden

National Cinematografic