dna_lanseaza_cele_mai_tari_interceptriProcurorul-şef al DNA a anunţat azi că instituţia pe care o conduce va lansa un CD cu cele mai bune interceptări telefonice făcute în ultimii 10 ani. „E o simplă măsură prin care vrem să amortizăm cheltuielile care au fost făcute pentru ascultarea românilor. Pentru că, în caz că nu ştiaţi, în ultimii ani s-au cheltuit sume fabuloase pentru asta”, a explicat acesta.

El a dat asigurări că pe CD se vor regăsi cei mai importanţi politicieni români, cu excepţia lui Traian Băsescu. „Fiind vorba de preşedintele ţării, l-am exclus din selecţie. Plus că nu mi se pare corect să exploatăm ce spune omul la beţie, cum s-a întâmplat de foarte multe ori în cazul domnului Băsescu”, şi-a motivat opţiunea şeful DNA.

El s-a arătat totodată încrezător că CD-ul va deveni cel mai ascultat produs media al verii. „Vom sparge toate topurile cu interceptările noastre. Mai ales că nu avem rivali pe nişa noastră, succesul produsului este garantat”, s-a lăudat şeful DNA.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 11.07.2012 16:18 Monden

National Cinematografic