un-show-pacatos-cu-boli-venericeCaz şocant descoperit de medicii de la spitalul de urgenţă Floreasca după ce un tânăr s-a prezentat la control cu simptome evidente de blenoragie. “Ce ne-a atras atenţia era faptul că tânărul nu avea prietenă şi nici nu făcuse vreodată sex”, a declarat unul din medici.

Investigaţiile ulterioare au scos la iveală faptul că bărbatul urmărise cu o seară înainte o ediţie specială a emisiunii “Un Show Păcătos”. “Au fost toate divele acolo, Bianca Drăguşanu, Monica Gabor, Daniela Crudu, în fine, spuma mondenului. Practic, tânărul nostru n-a avut nici o şansă”, a explicat un medic urolog.

Specialiştii spun că nu este prima oară când se confruntă cu astfel de cazuri, în ultima vreme tot mai mulţi oameni ajungând la spital cu herpes după ce au urmărit “Sinteza Zilei” sau “Răi da' buni”. Un caz deosebit a fost cel al unei pensionare din Drumul Taberei care a fost infestată cu păduchi laţi după ce s-a uitat la o emisiune a lui Dan Diaconescu.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 14.07.2012 17:14 Monden

National Cinematografic