tudor-chirilaComitetul Nobel a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că medicii vor putea să-şi aleagă ce fel de  premiu vor. “N-au decât să ia şi pe cel pentru medicină, şi pe cel pentru pace. Pot să-l ia şi pe cel pentru chimie, nu importă, o decizie ca aceasta  influenţează pozitiv toate ramurile ştiinţei şi umanităţii”, au spus membrii Academiei Regale Suedeze.

 

Aceştia au menţionat că mai mulţi membri ai comitetului au izbucnit în lacrimi de fericire când au aflat că medicii români i-au interzis cunoscutului cântăreţ de origine română să mai cânte. "Nici nu ne interesează ce diagnostic i-au găsit, dacă mai auzeam odată «Hai să mergem toţi la mare» aveam parte de un alt caz Breivik", a spus preşedintele Academiei Suedeze de Ştiinţe.

Totodată acesta a mai anunţat că, dacă se găseşte şi o scuză medicală prin care i se va interzice să scrie, măcar pe blog sau pe Facebook, premiile ar putea fi mult mai consistente. “Medicii care vor reuşi asta vor primi, pe lângă premiul Nobel, cheile oraşului Stockholm, abonament pe viaţă pe toate mijloacele de transport în comun şi 72 de turiste suedeze, atât de apreciate de poporul român”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 16.07.2012 20:25 Monden

National Cinematografic