amantele_lui_tociuConform rezultatelor provizorii ale recensământului din 2011, publicate recent de INS, amantele lui Romică Ţociu i-au depăşit ca număr pe germani şi lipoveni, devenind oficial a treia minoritate din România ca număr de apartenenţi.

Astfel, autorităţile trebuie să aibă în vedere măsuri precum instalarea de plăcuţe bilingve în localităţile cu peste 20% amante ale lui Ţociu. “Fiind vorba de o comunitate foarte tânără, limba lui Ţociu trebuie să intre şi în licee”, a completat şeful INS.

Unii etnologi sunt totuşi îngrijoraţi privind viitorul amantelor lui Ţociu. “Aproape niciun bărbat nu s-a declarat în 2011 amantă a lui Ţociu. Majoritatea sunt femei, multe dintre acestea căsătorite cu români care le interzic să-şi practice obiceiurile.”

Un cunoscut actor de comedie s-a declarat preocupat de soarta minorităţii, declarând că va înfiinţa în propria casă un "muzeu viu" al amantelor lui Ţociu, în pofida atitudinii soţiei sale, pe care o acuză de şovinism şi xenofobie.


Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie ne vedem în fiecare duminică, la ora 20.00, pe Prima TV!

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 02.08.2012 19:38 Monden

National Cinematografic