petrica_matu_stoianInvitat în emisiunea lui Măruță, cunoscutul artist popular Mâțu Stoian a demonstrat că nu este doar un tip păros și jucăuș, ci și un mâț care prinde șoareci. Spre surprinderea celor aflați în platou, Mâțu Stoian a apărut la Happy Hour ținând cu mândrie în dinți un șoarece prins chiar de el.

Cătălin Măruță a fost încântat de apariția lui Mâțu Stoian, lăudându-l tot restul emisiunii pentru cât e de haios și de zăpăcit. „Deși în ultimii ani nu face altceva decât să distreze oamenii, iată că Mâțu n-a uitat care este menirea lui pe această lume”, a spus Măruță cu entuziasm. „Nu doar că ne încântă femeile cu miorlăitul său armonios, dar mai și păzește casa de dăunători.”


Stăpâna lui Mâțu Stoian, care dealtfel l-a adus la emisiune, este foarte mândră de captura lui Mâțu: „Mi-a lăsat șoarecele la ușă, ca să văd eu cât e el de vrednic. Prima dată l-am certat, dar apoi s-a uitat la mine cu ochii ăia nevinovați și m-a miorlăit până l-am iertat, pușlamaua! O fi el cam mofturos la mâncare, mai lasă păr pe canapea, dar nu pot să-l dau afară din casă, că se mai joacă ăștia micii cu el. Copiii mei îi zic Petrică și le place la nebunie să-l tragă de mustățile alea mari ale lui!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Thursday, 09.08.2012 18:44 Monden

National Cinematografic